Kjøpsbetingelser

  • Frakt fra kr. 80,-
  • Klikk&Hent
  • Fri retur i butikk, retur i post betales av kunde

FORETAKSINFORMASJON

Foretaksnummer: 880 051 342
Foretaksnavn/Juridisk navn: Askepott Interiør AS

Kontaktdetaljer:

Postadresse: Storgata 79, 2609 Lillehammer
Besøksadresse: Storgata 79, 2609 Lillehammer
Telefonnummer: 61 25 18 90
E-postadresse: post@askepottinterior.no

Askepott Interiør AS er en enkeltstående privat gave- og interiørbutikk med beliggenhet i storgaten 79 på Lillehammer
Vi har et bredt utvalg av småmøbler, glassvarer, keramikk, tekstiler og andre interiørartikler for hus og hjem.
Vi har også en egen klesavdeling med dameklær

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon

Askepott Interiør ønsker å gi så korrekt informasjon som mulig om våre varer, men skrivefeil/trykkfeil kan forekomme.
Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan en sjelden gang avvike fra varens faktiske utseende.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive
og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

  

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Ekspedering av ordre

Leveranse

Vi sender ut varer på tirsdager og fredager. Altså, varer som bestilles på fredag, til og med mandag vil bli sendt på tirsdag. Varer bestilt på tirsdager, til og med torsdag vil bli sendt på fredager.

Skulle det være tomt for en vare, vil du får beskjed på mail eller telefon så fort som mulig. Du vil få tilbud om du ønsker å vente på varen eller avbestille. 

Frakt

Hent i butikk.
Du kan kjøpe varene på nett og hente dem fysisk i butikk. Du får beskjed på epost når varen(e) er klar for henting.

Sende varer i posten.

Vi sender varene med Helthjem, så varene leveres hjem til deg, eller til en butikk i nærheten av deg. Så snart pakken er sendt vil du få epost/melding med sporingsnummer og link til sporing. Varene sendes på tirsdager og fredager. Du kan forvente varen innen 2-5 arbeidsdager etter du har mottat bekrefetelse på at varen er sendt. Kostnader forbundet med frakt er kr. 80,- opptil 5kg, kr. 139,- opptil 10kg og kr. 259,- opptil 20kg.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Askepott Interiør behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes
til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Askepott Interiør blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

  

RUTINER FOR RETUR AV VARER Avbestilling

Ved avbestilling må det gis beskjed så snart som mulig, på telefon eller via e-post.
Dersom vi kan bekrefte avbestillingen før varen er sendt fra vårt lager vil du unngå gebyr for uavhentede pakker. Er varen allerede sendt betaler du returporto.

Reklamasjon og garanti

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må̊ du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Askepott Interiør skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Askepott Interiør vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

Ifølge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på̊ kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen). Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kreditering av returnert vare skjer når Askepott Interiør har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på̊ angrerettskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på̊ papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Askepott Interiørs informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Det er fullt mulig å både bytte og returnere varer kjøpt på www.askepottinterior.no i vår fysiske butikk. Ta med ordrebekreftelsen som kvittering.

lagt til handlevogn